среда, 27 августа 2008 г.

ТОП-5 самых уродливых голливудских звезд (ФОТОРЕПОРТАЖ)

ТОП-5 найпотворніших голлівудських зірок (ФОТОРЕПОРТАЖ)
01.09.2007 05:49

Відомо, що публіка небайдужа до своїх кумирів. То вихваляє їх на недосяжні висоти, то безжалісно спускає з Олімпу. Одна і та ж персона може фігурувати як в списку найпривабливіших, так в е р б списку найпотворніших знаменитостей.Втім, дивитеся самі.

Головним виродком Голлівуду названий Майкл Джексон. А чого ви чекали?

Людина, яка була успішним чорношкірим співцем, переробила своя особа, зруйнував репутацію і став схожий на альбіноса з носом, який, здається, існує сам по собі.

Джексон сказав, що саме батько вселив в нього невпевненість з приводу зовнішності, коли стверджував, що у Майкла був товстий ніс.


Саме невпевненість в собі стала причиною багаточисельних пластичних операцій, які привели до такого плачевного результату.

Далі слідує Мерілін Менсон.На самій справі він не такий вже і виродок, але хоче здаватися таким.

Як мовиться, наводить зовнішній світ у відповідність з внутрішнім. Один лише титул що коштує - Великий і Жахливий, металл-глэм-травести всіх часів і народів.

Одна з безперечних фавориток монстр-параду — Джоселін Вільденштейн.Этой пані пощастило стати дружиною мільярдера і торговця антикваріатом Аліка Вільденштейна.

Знаменитою «Наречена Вільденштейна», як її називають по аналогії з «Нареченою Франкенштейна» стала після того, як витратила на косметичні операції 4 мільйони доларів і знівечила себе до невпізнання.Тепер, лише під Хеллоуїн без сліз і можна дивитися.


Майкл Берріман, що народився з рідким захворюванням, при якому людина залишається без волосся, нігтів і зубів, завдяки своїй зовнішності зробив кар'єру актора.Правда лише другого плану.

Але то хіба можна представити фільми «Політ над гніздом зозулі» або «Виродки Диявола» без участі Майкла.Він без гриму може переконливо змальовувати мутантів, інопланетян і монстрів.

Ді-джей Куоллс теж жертва жахливої хвороби. Причина його потворності - ракове захворювання, яке спіткало Куоллса в 14 років - лімфому Ходжкина.

Після операції, двох років хіміотерапії, і променевого лікування Куоллс поступив в університет і згодом зробив кар'єру. моделі. Він працював для «Прада» і Келвіна Кляйна. Він також відомий своєю роллю у фільмі "Дорожня Поїздка".

Комментариев нет: